Fotografisanje Svadbi je luksuz

Koliko puta vam se dogodilo da biste rado unajmili profesionalnog fotografa ali jednostavno to niste mogli da priuštite. I onda vam je drugar ili drugarica rekao ili rekla da ima nekoga ko se bavi fotografisanjem i on će vam rado fotografisati svadbu bez naplate.

Foto: Stefan Stevanović

Super ste se obradovali i angažovali dotičnu osobu. Tokom fotografisanja i svadbe ta osoba vas zbunjuje. Niste sigurni šta tačno radi a ni ona. Umesto da uživate u svom danu vi vidite fotografa koji nije siguran ni gde da stane da vam ne bi smetazočarate jer to nije ono što ste vi zamišljali.

Jednostavno danas je sve luksuz. Fotografi koštaju jer su uložili puno novca i vremena da bi naučili da rade to što rade a pored toga za vaše fotografisanje koriste profesionalnu opremu kojom mogu da izvedu sve što vi i oni zamisle. I jedna stavka o kojoj niko ne razmišlja a to je da je Srbija jedna od retkih zemalja gde fotografi ne mogu da priušte osiguranje svoje opreme a i niko neće pristati da vam osigura opremu u slučaju da neki gost koji je malo više popio rasturi ili razbije foto opremu. 

Tako da birajte fotografa u okviru vašeg budžeta ali i kao nekog ko će se složiti sa vama u vašim idejama i jednostavno se uklopiti sa vama jer tada ćete jednostavno i najverovatnije biti zadovoljni fotografijama kada ih budete videli.

Fotografisanje svadbi tj. fotografisanje venčanja je jedna od najzahtevnijih vrsta fotografije.

Коментари

Kontaktiraj fotografa

Име

Имејл адреса *

Порука *